Brugernavn Kodeord
Glemt dit password? Husk mig

slagteren.net
Artikler
Anmeldelser (5)
I denne katagori finder du anmeldelser af både vin, øl og mad. Anmeldelserne er vurderet ud fra min egen smag, men det er muligt at smide en kommentar, hvis man ønsker at give sit besyv med.
Fisk og vildt (12)
Her finder du alt lige fra rensning, filetering og tilberedning af fisk til partering og beskrivelse af vildt. Lær kvalitetstegnene på kødet at kende og, hvordan du skal opbevare det.
Fjerkræ (5)
Information omkring opdræt og slagtning af fjerkræ samt beskrivelse af de vigtigste kvalitetskendetegn og opbevaring. Katagorien indeholder også en liste over de mest populære kvalitetskyllinger.
Frugt og grønt (9)
Frugt og grønt er en vigtig del af vores dagligdag. I denne katagori finder du beskrivelser af de forskellige frugter, grøntsager og sågar også krydderurter og svampe.
Hygiejne (8)
Hvorfor er det nu lige det er vigtigt at få kødet på køl hurtigtst muligt? Og hvorfor skal jeg vaske hænder når jeg laver mad? Her finder du svaret på de fleste spørgsmål vdr. hygiejne
Kalvekød (4)
Hvor gammel er en kalv når den bliver slagtet? Og hvor på kalven sidder kalvekoteletten? Lær kvalitetskendetegnene og den rigtige opbevaring af kødet at kende.
Lammekød (4)
Lammekød er ikke det vi spiser mest af her i Danmark selvom vi er blevet lidt bedre til det. Du finder info om bla. kvalitet, opbevaring og udskæring i denne katagori.
Lovgivning og ernæring (5)
Hvad står E250 for? Og hvad skal der stå på etiketten når jeg køber kød i supermarkedet? Få svar på dine spørgsmål vedrørende lovgivning og ernæring.
Mejeriprodukter (7)
Kæmpe oversigt over forskellige bløde, halvfaste og faste oste. Desuden kan du følge de forskellige produkters vej igennem mejeriet og læse om, hvordan det hele startede.
Oksekød (7)
Hvor sidder roastbeefen, culotten og de engelske bøffer på koen? Og hvordan ved jeg om bøffen er mør? Få svarene her, og lær kvalitetskendetegnene og den rigtige opbevaring af kødet at kende.
Pølsemageri, røg- og saltvarer (5)
Lær hvordan det hele startede og hvorfor pølsemageri var en nødvendighed. Du finder også information omkring de forskellige pølsetyper samt vores elskede leverpostej
Røgning (3)
Røg er en ældgammel metode til at få kød til at holde sig. Hvornår man begyndte at røge for at forlænge holdbarheden er svært at sige, men egentlige røgovne er dateret helt tilbage i oldtiden
Svinekød (7)
Hvor gammel er en gris når den bliver slagtet, og hvordan foregår det på slagteriet? Find også information om opvækst, kvalitetskendetegn, opbevaring mm.
Tilberedning (16)
Når har købt et godt stykke kød hos slagteren er det vigtigt, at man behandler det rigtigt hjemme i køkkenet, ellers risikerer man at få en dårlig oplevelse. Find svar på det meste her.
Vin (5)
Hvad er vin, og hvordan fremstilles det? Og hvilken vin skal jeg vælge for at den passer til maden? Find svar på de mest almindelige vinspørgsmål her.
Værd at vide... (13)
Denne katagori er fyldt med tips og tricks lige fra knivslibning til optøning af frostvarer. Vidste du f.eks, at emballagen er afgørende for, at kvaliteten bevares i frosset kød?
Økologi (16)
Øhhhhh...? Hvorfor er det lige jeg skal vælge økologisk fremfor konventionelle varer, der ofte er billigere. Find svar på det og mange andre spørgsmål her, hvor det kun handler om økologi.
Øl (2)
Øl er et af verdens ældste forarbejdede produkter. Ølbrygning har rødder tilbage ril 10.000 f.Kr. i Mesopotamien, men de første sikre tegn på ølbrygning er omkring 6000 år gamle.


Se her
Brugerafstemning
Hvor køber du dit kød?

I supermarkedet

Hos den lokale slagter

Andet

Du er nødt til at logge på for at stemme.
Debatten
Seneste opskrifter
Kalvefrikassé
Amerikansk barbec...
Pitabrød
Seneste kommentarer
Spegepølse 1...
Berliner kålpøl...
Røget svinemørb...
Vi anbefaler...
Online
Statistik